Vi får din teknik

att fungera.

Oavsett om ditt problem är litet eller stort så hittar vi en lösning. Du kan även anlita en personlig tekniker innan problemet uppstått för att få en så väl fungerande IT-miljö som möjligt.

Frigör interna resurser
Vi funkar som er IT-avdelning
Proaktivt och kontinuerligt underhåll
Få snabb hjälp
Vi är rikstäckande med lokal närvaro
Specialistkunskap
Projektledning
Kostnadseffektivt

Nu, i en vecka eller för alltid?

Vissa av våra kunder behöver hjälp med ett enstaka problem nu på en gång. Andra behöver regelbunden hjälp för att stärka upp sin IT-avdelning. Våra personliga tekniker hjälper dig när du behöver det.

Vid behov

kr Från XX kr

/ timme
När du behöver snabb hjälp med din IT-miljö så är vi aldrig lång borta. Vi hjälper till med allt från felsökning, installation, konfiguration, inköp av hårdvara och rådgivning. Inga problem är för stora eller små.

 

Begär offert

På projekt

kr Från XX kr

/ timme
Ibland kan du företag ha behov av att resursförstärka din egna IT-avdelning. Då kan ni hyra in en, eller flera, av våra konsulter i stället för att anställa. Vi är även redo att rycka in när du står inför större IT-utmaningar eller projekt exempelvis under en migrering eller byte av mjukvara/hårdvara.

 

Begär offert

Regelbundet

$ Från XX kr

/ månad
Ni får tillgång till en personlig tekniker som lär känna er verksamhet och hjälper er att effektivisera och framtidssäkra er IT-miljö. Vi fungerar som företagets interna IT-avdelning och ni kan enkelt hyra en personlig tekniker enligt ett löpande schema, några timmar i veckan eller i månaden.

 

Begär offert