Råd och stöd vid

upplösning av bolag.

Ibland så blir det så att man måste, eller vill, avveckla sitt företag. Vi hjälper dig med allt pappersarbete för att det ska gå snabbt och enkelt.

När en verksamhet ska avvecklas och bolaget upplösas ska tillgångarna omvandlas till pengar, alltså till likvida medel. Dessa används i första hand till att betala skulder och blir det något överskott fördelas detta ut till ägarna. Vi samarbetar med Citadellet Likvidationer AB, som säkerställer att våra kunder får bra service och konkurrenskraftiga priser vid avveckling av aktiebolag. Men vi sköter även avveckling för enskild firma och handelsbolag.

Snabb likvidation
Kassaflödesanalys
Försäljning verksamhet
Avveckling av alla bolagsformer
Vad du får.

Analys, likvidation och avveckling

En likvidation av aktiebolag behöver inte vara tvingande utan kan vara frivillig. Du känner dig klar med den egna verksamheten och vill koncentrera dig på annat. En frivillig likvidation sker vanligtvis när ägarna inte längre vill bedriva verksamheten och beslutas av bolagsstämman med enkel majoritet.

Att likvidera ett bolag tar tid och kräver en hel del dokumentation. Vi ger dig hjälp och stöd genom hela processen. Vi börjar alltid likvidationsprocessen med att gå igenom alla räkenskaper så du vet vad ditt företag är värt och vad likvidationen kostar. För dig innebär det en snabb, trygg och smidig likvidation.

Jag vill avveckla ett företag