Bokslut för

aktiebolag.

Rätt information för revision och till myndigheter.

När räkenskapsåret är slut och alla löpande transaktioner har bokförts är det dags att göra ett årsavslut. Våra kvalificerade konsulter går igenom räkenskaperna med dig och ser över vad som behövs för att sammanställa året och skapa ett årsbokslut eller årsredovisning.

Delårsbokslut
Årsbokslut
Årsredovisning
Koncernredovisning
Inkomstdeklaration
Kassaflödesanalys
Rapportering, nyckeltal, analyser, prognoser
Vad du får.

Vi sammanställer din bokföring för året.

Vi planerar ditt bokslut tillsammans med dig i god tid innan räkenskapsåret är slut. Årsredovisningen är ett offentligt dokument och ett slutresultat av de beslut och bedömningar som gjorts i bokslutet. Vi upprätta ett protokoll för årsstämman och skickar in handlingarna till Bolagsverket.

Med årsredovisningen som grund hjälper vi er med att upprätta bolagets inkomstdeklaration. Vi hjälper dig även med din K10 om du är ägare av ett aktiebolag och med din privata deklaration..

Kom igång med digital bokföring

Vårt mål är att hjälpa företag gå över till digitala lösningar så att de kan hålla sig relevanta i en marknad som är i ständig förändring. Därför får du som kund hos oss en toppmodern lösning för att arbeta med en 100% digital ekonomiadministration.

Standard

kr Från 5 900 kr

.
För K2 bolag

 

Kom igång

Premium

kr Från 9 900 k

.
Inklusive Inkomstdeklaration

 

Kom igång

Skräddarsytt

$ På offert

.
Kontakta oss för en offert om du önskar en skräddarsydd lösning eller om du har ett K3 bolag eller Koncern. Du kan själv välja om du vill lägga ut hela eller delar av bokslutsarbetet.

 

Kom igång