Redovisningskonsult partner - Fortner

Auktoriserad redovisningskonsult och Partner – Fortner

Det händer mycket i vår bransch. Nya digitala hjälpmedel och verktyg förenklar vår vardag men samtidigt utmanar det sätt vi jobbar på. Kul och spännande men kräver en del. Det kan vara svårt att hänga med.
 Vi har gjort resan och har en hel del att dela med oss av. 

Vi har kontor i stora delar av Sverige och vill utöka vårt nätverk ännu mer.

Nu letar vi efter rätt partners att hänga med. Kanske är du en av dem?
Tillsammans med oss kan du kapa de olönsamma och tidskrävande delarna av arbetet, och istället ägna tid åt dina kunder och sådant som är värdeskapande för dig.

På Fortner har vi erfarenhet av att använda de nya, digitala bokföringsverktygen. Ett partnerskap gör dig inte bara starkare och mer lönsam – det är också ett sätt att framtidssäkra din verksamhet. För att inte tala om alla nya, trevliga kollegor som väntar.
Välkommen att hänga med oss!

Gemenskap och kontakter

Var med i ett team!

Tillsammans med oss blir du en del av ett större sammanhang. Det innebär inte bara regelbundna kontorschefsmöten, konferenser och utbildningar utan också mer lättsamma och teambuildande aktiviteter och event. Många nya kontakter och fler trevliga kollegor.

Smarta verktyg

Arbeta på ett effektivt sätt!

Du får stöd i att använda system och verktyg som förenklar vardagen och effektiviserar din verksamhet. Du får till exempel tillgång till vår gemensamma kvalitetshandbok och -system, kommunikationsverktyg, projekthanteringsverktyg och HR-verktyg.

Ordning och reda

Utveckla din byrå!

Vi hjälper dig med kontorsledning och styrning. Du får tillgång till styrdokument som prislistor och lönespann, samt kontorsledningsverktyg för att kunna följa upp täckningsbidrag och debiteringsgrad. Du får också hjälp med administrativ service såsom fakturaservice och support.

Starkt varumärke

Profilera dig!

Som partner blir du en del av varumärket Fortner. Det innebär att du har en egen sida på vår hemsida, får tillgång till trycksaker och profilmaterial, och extra draghjälp från vår marknadsföring. Du får också tillgång till vår identitetsmanual med våra kärnvärden och vår Brandbook.

Stöd och råd

Gör det inte ensam!

Ibland kan det vara skönt att ha någon att luta sig mot. Vi har mångårig erfarenhet av just de svårigheter man kan stöta på som ny eller liten aktör i branschen, och kan erbjuda värdefullt stöd och handfasta råd. Vi leder dig igenom digitaliseringens alla utmaningar och ser till att framtidssäkra din verksamhet, bland annat genom ett unikt utformat förändringsverktyg i sju faser.

Tidsbesparande

Tidsbesparande samarbeten!

Som partner till Fortner får du ta del av ett mycket kostnadseffektivt backoffice, som konterar verifikat och stämmer av konton. Detta innebär ökad effektivitet och därmed ökad lönsamhet för dig.

Vad ingår i ett partnerskap?

Kanske vill du frigöra tid för bättre kundsfokus i befintlig verksamhet?
Som BackOffice partner kan vi hjälpa dig med de rätta verktygen. Kanske vill du ha hjälp att starta upp din byrå?

Som Fortner partner kan vi hjälpa dig att komma igång. Du kanske behöver införskaffa rätt system och rutiner. Eller så söker du gemenskap och råd inför beslut.

Du väljer!

Backoffice-partner:

Våra digitala verktyg, resurskontor och backoffice-lösningar.

Fortner-partner:

Driv din egen Fortnerbyrå och samarbeta med oss inom områden som varumärke och marknadsföring, rekrytering och HR-rutiner; system och IT-plattformar; prissnurra och säljstöd samt utvecklings- och beslutsstöd.

Referens Partner

“Som Fortner Partner får jag stor avlastning i min vardag. Jag är med i ett team som kontinuerligt utvecklar sina processer och får därmed ta del av system och verktyg som behövs för att driva min byrå vidare på ett effektivt och lönsamt sätt.
Jag har dessutom någon att ringa när det behövs!”

Per-Erik Erixon
NBP Ekonomi AB

Vi söker fler partners!

Har du en redovisningsbyrå?

Hör av dig så tar vi ett möte.