Välkommen på seminarium för produktivitet med Microsoft Office 365

Välkommen till ett inspirerande möte som fokuserar på hur ni kan bli mer effektiva i ert arbetssätt och kommunikation med Office 365 och verktyg som SharePoint, Teams, PowerBI med flera. Vi träffas klockan 08.00 med en enklare frukost och själva seminariet startar klockan 08.30 och slutar 10.00.

Sharepoint

Dela och hantera innehåll, kunskap och program för bättre teamwork, informationssökning och ett smidigt samarbete i hela organisationen.

Teams

Microsoft Teams är ett nav för samarbete i Office 365 där kontakter, innehåll och verktyg som teamet behöver kan samordnas för bättre effektivitet.

Flow

Inkludera kraftfull arbetsflödesautomation direkt i dina appar utan kod och anslut till hundratals populära appar och tjänster.

PowerApps

Skapa appar på några timmar – inte månader – som enkelt ansluter till data, och använd Excel-liknande uttryck för att lägga till logik och köra på webb-, iOS- och Android-enheter.

Power BI

Samla data från flera källor och skapa interaktiva och fördjupade instrumentpaneler och rapporter som ger användbara insikter och stimulerar verksamhetens resultat.

Tid och plats för våra seminarier

27/2 kl 8.00
Norrköping

13/3 kl 8.00
Katrineholm

27/3 kl 8.00
Linköping

10/4 kl 8.00
Västervik

24/4 kl 8.00
Åtvidaberg

Kom och träffa oss

Marcus Krusell
Regionchef, Fortner

Dragan Korolija
Säljansvarig, Fortner

Martin Svärd
Partner/IT, Checkat

Niklas Aldén
IT, Checkat