Fortner

Fortner utökar sitt tjänsteutbud

By 2018-11-06 november 20th, 2019 No Comments

 

Idag utökar vi vårt tjänsteutbud och blir därmed en helhetsleverantör av tjänster inom både IT och ekonomi där fokus ligger på digitala verktyg i kombination med mänskliga råd från kunniga och erfarna konsulter.

Vi ser nu hur digitaliseringen av Sveriges företag går snabbt framåt och vilka fantastiska möjligheter som öppnas upp för små- och mellanstora företag att bli effektivare och samarbeta bättre samtidigt som de förbättrar sin säkerhet. Vi har under en lång tid följt utvecklingen och arbetat med att utveckla vårt erbjudande för att än bättre hjälpa våra kunder att lyckas. Vårt mål är att underlätta det arbetet genom att introducera digitala lösningar som håller företaget i framkant samtidigt som det sparar tid och pengar du kan spendera på annat.

I dagens digitala värld smälter frågor kring utrustning, systemval och användande samman till en helhet och de mest framgångsrika företagen är de som hittar rätt bland alla alternativen och tar fram de bästa lösningarna för sin verksamhet. En viktig aspekt av transformationen är ett personligt tillvägagångssätt då justeringen att gå över till ett digitalt arbetssätt kan vara stor för många. Det är just därför vi existerar. För att ge företagen det stöd och de råd de behöver för att utvecklas och frodas.