Microsoft Dynamics 365: Sales Professional

Välkommen till en introduktion av Microsoft moln och Dynamics 365!

Önskar ni underlätta era säljprocesser och minska sökandet av information i olika system som e-post, dokumentation, filer och mappar? Med Microsoft Dynamics 365 Sales Professional kan ni minska frustrationen för era säljare och få bättre koll på era affärsmöjligheter så att inget missas. Genom att digitalisera säljprocesserna och nyttja samma plattform kan ni öka försäljningen i ert företag.

I detta webinar visar vi er hur ni enkelt kommer igång och skapar värde med Sales Professional.

Vi kommer att gå igenom:

  • Introduktion till Microsoft moln och Dynamics 365,
  • Överflygningsdemo av Sales Professional och dess smarta funktioner,
  • Hur tjänsten är paketerad för små till medelstora företag och hur man enkelt kommer igång sitt CRM-system

Med struktur i säljprocessen och ett strömlinjeformat arbetssätt får ni koll på era affärsmöjligheter, leads, konton och kontakter. Att ha allt på samma plattform är nyckeln för att organisationen skall veta vart de hittar historik utan att lägga onödig tid på letande och snabbt få tillgång till rätt information.

Sales Professional har en unik integration med Microsoft 365, från e-posten kan man skapa upp leads, affärsmöjligheter, konton och kontakter. Arbetet effektiviseras med Outlook och Sales Professional utan att behöva byta plattform, spårning sker enkelt av inkomna mail eftersom de automatiskt blir till historik i Sales Professional. Integrationen med SharePoint gör att alla med rätt behörighet når relaterade uppladdade dokument från appen för Sales Professional.

Datum

sep 17 2020
Expired!

Tid

08:30 - 09:15