Affärsrådgivning och ekonomisk rådgivning för dig och ditt företag

Till oss kan du alltid vända dig för ekonomisk rådgivning och stöd. Du kanske vill göra en investering, men är du likvid nog? Vad bör du ha i buffert? Hur långt fram i tiden ska du planera? Hur kan du få ännu bättre koll på din ekonomi och hur bör du planera för sämre tider? Börjar du känna att det är dags att lämna över till nästa generation, och vad behöver du i så fall tänka på då?

  • Ekonomistyrning
  • Affärsutveckling
  • Affärsrådgivning
  • Kassaflödesanalys
  • Bolagsbildning
  • Rapportering, nyckeltal, analyser, prognoser

Ekonomisk rådgivning för dig
och ditt företag


Fortner hjälper dig att få bättre koll på din ekonomi. Vi ser till så att du uppfyller alla myndighetskrav, har tydliga nyckeltal som hjälper dig mäta lönsamhet och ger dig råd och stöd vid investeringar.

Vi hjälper dig med alla frågor som rör ditt företags ekonomi, håller koll på likviditet och kassaflöde och hjälper dig att utveckla din verksamhet. Dessutom kan vi hjälpa dig när det är dags att lämna över familjeföretaget till nästa generation.
Affärsrådgivning och ekonomisk rådgivning - Fortner
Affärsrådgivning och ekonomisk rådgivning - Fortner

Ekonomisk rådgivning för dig

och ditt företag Fortner hjälper dig att få bättre koll på din ekonomi. Vi ser till så att du uppfyller alla myndighetskrav, har tydliga nyckeltal som hjälper dig mäta lönsamhet och ger dig råd och stöd vid investeringar. Vi hjälper dig med alla frågor som rör ditt företags ekonomi, håller koll på likviditet och kassaflöde och hjälper dig att utveckla din verksamhet. Dessutom kan vi hjälpa dig när det är dags att lämna över familjeföretaget till nästa generation.

Affärsutveckling, nyckeltal och rapportering

Fortner erbjuder rådgivning kring att driva affärsverksamhet, oberoende av bolagsform och erbjuder uppföljningsverktyg och kvalificerade rapporter. Dessutom kan vi digitalt leverera nyckeltal och alla typer av rapporter som företagets ledning, styrelse och/eller ekonomiavdelning behöver för uppföljning och vidareutveckling. Är det dags att starta ett nytt bolag hjälper vi dig självklart hela vägen till ett färdigt registreringsbevis.

Lagerbolag

Ska du bilda ett aktiebolag? Att bilda aktiebolag kan ta tid och framförallt är det en hel del pappersarbete. Vi på Fortner kan istället hjälpa dig att köpa ett lagerbolag. Då slipper du pappersarbete och långa handläggningstider hos Bolagsverket. Arbetet med att bilda och registrera företaget du vill starta är helt enkelt redan gjort.

Så köper du ett lagerbolag