bli partner fortner

Bli en av våra partners och var en del av något större.

Det händer mycket i vår bransch. Nya digitala hjälpmedel och verktyg förenklar vår vardag men samtidigt utmanar det sätt vi jobbar på och det kan vara svårt att hänga med. Vi har gjort resan och har en hel del att dela med oss av. Vi har kontor i stora delar av Sverige och vill utöka vårt nätverk ännu mer.

Nu letar vi efter rätt partners att bygga någonting större tillsammans med. Om du vill bli en partner och vara en del utav den digitala transformationen samt kunna erbjuda dina kunder det nyaste och mest effektiva inom redovisning så borde du höra av dig till oss.

Att vara en Fortner-partner

Tillsammans med oss kan du kapa de olönsamma och tidskrävande delarna av arbetet, och istället ägna tid åt dina kunder och sådant som är värdeskapande för dig. För att inte tala om alla nya, trevliga kollegor som väntar.

Få gemenskap
Tillsammans med oss blir du en del av ett större sammanhang. Var med på konferenser och utbildningar, teambuildande aktiviteter och event. Sen får du även många nya kontakter och fler trevliga kollegor.
Arbeta mer effektivt
Få tillgång till vår gemensamma system, kvalitetshandbok, kommunikations-, projekthanterings- och HR-verktyg. Du får även stöd i att använda system och verktyg som förenklar vardagen och effektiviserar din verksamhet.
Utveckla din byrå
Vi hjälper dig med kontorsledning och styrning. Du får tillgång till styrdokument som prislistor och lönespann, samt kontorsledningsverktyg för att kunna följa upp täckningsbidrag och debiteringsgrad. Du får också hjälp med administrativ service.
Profilera dig
Som partner blir du en del av varumärket Fortner. Det innebär att du har en egen sida på vår hemsida, får tillgång till trycksaker, profilmaterial, identitetsmanual och extra draghjälp från vår marknadsföring.
Vi ger dig stöd och råd
Vi har mångårig erfarenhet av digitaliseringens utmaningar. Vi ger dig värdefullt stöd och handfasta råd och framtidssäkrar din verksamhet, bland annat genom ett unikt utformat förändringsverktyg i sju faser.
Tidsbesparande samarbeten
Som partner till Fortner får du ta del av ett mycket kostnadseffektivt backoffice, som konterar verifikat och stämmer av konton. Detta innebär ökad effektivitet och därmed ökad lönsamhet för dig.

Vilket partnerskap är rätt för dig?

BACKOFFICEPARTNER

Få tillgång till våra digitala verktyg, resurskontor och backoffice-lösningar och frigör tid för bättre kundsfokus i din befintliga verksamhet.

FORTNERPARTNER

Driv din egen Fortnerbyrå och samarbeta med oss inom områden som varumärke, IT-plattformar och säljstöd samt utvecklings- och beslutsstöd.

 
Referens - Fortner

Smidigt och säkert!

“Som Fortner Partner får jag stor avlastning i min vardag. Jag är med i ett team som kontinuerligt utvecklar sina processer och får därmed ta del av system och verktyg som behövs för att driva min byrå vidare på ett effektivt och lönsamt sätt. Jag har dessutom någon att ringa när det behövs!”

Per-Erik Erixon,
NBP Ekonomi AB