Redovisning

Dags att förbereda bokslut? Ta hjälp av en redovisningsbyrå

By 2017-11-30 maj 23rd, 2019 No Comments

Såhär inför årsslutet så är det många företagare som börjar förbereda sitt bokslut. Lönelistor, kundfakturor, lager- och inventeringsspecifikationer är bara en del av det underlag som ska kartläggas när det blivit dags att sammanfatta verksamhetsåret.

Allt detta gör det lätt att känna viss stress och osäkerhet. Hur gör man egentligen? Vilka delar får man verkligen inte missa och var ligger nu de där kvittona som måste tas med i redovisningen?

Om man istället vill lägga sin energi på det operativa snarare än administrativa arbetet så är det en bra idé att ta kontakt med en professionell redovisningsbyrå i Stockholm. På så vis kan du alltid vara säker på att all bokföring och rapportering sammanställs på rätt sätt, vid rätt tidpunkt och i enlighet med myndigheternas krav.

Du som själv vill vara delaktig och ha insyn i bokföringsarbetet kan enkelt följa arbetet via exempelvis digitala, appbaserade plattformar. Sådana verktyg är tillgängliga för alla inom organisationen och gör det enkelt att ladda upp kvitton och fakturor. Digitala helhetslösningar minskar dessutom risken för att rapporter, kontrolluppgifter och deklarationer faller mellan stolarna.

Som företagare är det lätt att känna att man bör ta ett helhetsansvar över företagets ekonomi såhär i bokslutstider, men många gånger är det bättre att låta en extern aktör och redovisningsbyrå ta det ansvaret. Under tiden kan du fokusera på att optimera och utveckla verksamheten som sådan.

Kontakta oss på Fortner redan idag och få hjälp med alltifrån redovisning, fakturering, lön, bokföring och mycket annat. Vi är en auktoriserad redovisningsbyrå i Stockholm som också erbjuder ett effektivt, flexibelt och molnbaserat verktyg för digital hantering av era finanser.

“Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna”