Ekonomisk rådgivning för dig och ditt företag

Fortner hjälper dig att få bättre koll på din ekonomi. Vi ser till så att du uppfyller alla myndighetskrav, har tydliga nyckeltal som hjälper dig mäta lönsamhet och ger dig råd och stöd vid investeringar. Vi hjälper dig med alla frågor som rör ditt företags ekonomi, håller koll på likviditet och kassaflöde och hjälper dig att utveckla din verksamhet. Dessutom kan vi hjälpa dig när det är dags att lämna över familjeföretaget till nästa generation.

Våra tjänster inom ekonomisk rådgivning

Affärsutveckling, nyckeltal och rapportering

Fortner erbjuder rådgivning kring att driva affärsverksamhet, oberoende av bolagsform och erbjuder uppföljningsverktyg och kvalificerade rapporter. Dessutom kan vi digitalt leverera nyckeltal och alla typer av rapporter som företagets ledning, styrelse och/eller ekonomiavdelning behöver för uppföljning och vidareutveckling. Är det dags att starta ett nytt bolag hjälper vi dig självklart hela vägen till ett färdigt registreringsbevis.

Lagerbolag

Ska du bilda ett aktiebolag? Att bilda aktiebolag kan ta tid och framförallt är det en hel del pappersarbete. Vi på Fortner kan istället hjälpa dig att köpa ett lagerbolag. Då slipper du pappersarbete och långa handläggningstider hos Bolagsverket. Arbetet med att bilda och registrera företaget du vill starta är helt enkelt redan gjort.

Så köper du ett lagerbolag

Är du intresserad och vill veta mer?