Smarta verktyg som förenklar din vardag

Bokföring, kvittoredovisning, fakturering och lönehantering har aldrig varit enklare. Som kund hos oss får du tillgång till ett av branschens, i vårt tycke, bästa digitala verktyg för bokföring online som passar alla bolagsformer. Allt samlat i en lättillgänglig app. Vi finns självklart till hands för att ge support i hur du använder verktygen.

Bokföring – kvitton och leverantörsfakturor

Fota eller ladda upp kvitton och fakturor direkt i appen. Sedan tolkas och konteras dina kvitton eller fakturan. Tack vare analys- och diagramfunktioner kan du snabbt och enkelt få koll på din ekonomi och allt ligger samlat på ett ställe. Med hjälp av både verktyget och den mänskliga backningen ser vi på Fortner till att allt blir rätt och att inga viktiga datum missas. Momsrapporter, bokslut och deklarationer genereras direkt från appen, med hjälp av de underlag som du har lagt in.

Online bokföringsapp för kvitton och leverantörsfakturor

Fakturering

Faktureringstjänsten ger dig möjlighet att enkelt skapa dina fakturor och säkerställer att uppgifterna är korrekta, att de kommer fram till rätt mottagare samt betalas i tid. Och de lagras tryggt och säkert i molnet – inga papperskopior behövs. Med rätt lagringstjänst kan du även kontrollera att fakturan mottagits och automatisera betalning för dina kunder.

Online Faktureringstjänst - App

Lön

Lönehantering är ett område, som det finns många anledningar till att effektivisera. Som företagare med anställda behöver du ett verktyg som hjälper dig att hålla koll på allt från löneutbetalningar till sociala avgifter, semesterersättning, traktamenten, milersättning och annat som hör löneadministration. Med appens löneprogram kan du enkelt sköta löneadministrationen direkt via mobilen, datorn eller surfplattan.

Online Lönehantering - App

Flexibelt och molnbaserat

Vårt verktyg är helt molnbaserat, vilket innebär att du kan sköta kvittoredovisning, leverantörsfakturor, fakturering och lön i såväl mobil som läsplatta eller dator. Allt ligger säkert i molnet, men blir därför åtkomligt för dig var du än befinner dig. Du får snabbt och enkelt få koll på din ekonomi, men vi på Fortner guidar och stöttar dig gärna i hur du använder appen och de funktioner som är kopplade till den. Och behöver du hjälp med utbetalningar, bokslut och momsrapporter genererar vi dem åt dig via appen.

Är du intresserad och vill veta mer?