Är du redovisningskonsult? Kom och häng med oss.

Det händer mycket i vår bransch. Nya, digitala hjälpmedel och verktyg förenklar vår vardag, samtidigt som de utmanar sättet vi jobbar på. Kul och spännande, tycker många. Krävande och svårt att hänga med, tycker andra. Oavsett vad så tycker vi att du ska hänga med oss!

Vi har kontor i stora delar av Sverige och vill utöka vårt nätverk ännu mer. Nu letar vi efter rätt partners att hänga med. Kanske är du en av dem? Tillsammans med oss kan du kapa de olönsamma och tidskrävande delarna av arbetet, och istället ägna tid åt dina kunder och sådant som är värdeskapande för dig.
På Fortner har vi en gedigen erfarenhet av att använda de nya, digitala bokföringsverktygen. Ett partnerskap gör dig inte bara starkare och mer lönsam – det är också ett sätt att framtidssäkra din verksamhet. För att inte tala om alla nya, trevliga kollegor som väntar. Välkommen att hänga med oss!

Vi söker fler partners!

Har du en redovisningsbyrå? Hör av dig så tar vi ett förutsättningslöst möte.

Fördelar med ett partnerskap:

pic-benifit-clock
Tidsbesparande samarbeten

Som partner till Fortner får du ta del av ett mycket kostnadseffektivt backoffice, som konterar verifikat och stämmer av konton. Detta innebär ökad effektivitet och därmed ökad lönsamhet för dig. Detta är också det absolut bästa sättet att i god tid förbereda din byrå för situationen när artificiell intelligens gör en stor del av jobbet.

pic-benifit-coffee
Gemenskap och kontakter

Tillsammans med oss blir du en del av ett större sammanhang. Det innebär inte bara regelbundna kontorschefsmöten, konferenser och utbildningar utan också mer lättsamma och teambuildande aktiviteter och event. Många nya kontakter och fler trevliga kollegor.

pic-benifit-phone
Smarta verktyg

Du får stöd i att använda system och verktyg som förenklar vardagen och effektiviserar din verksamhet. Du får till exempel tillgång till våra gemensamma kvalitetshandbok och -system, kommunikationsverktyg, projekthanteringsverktyg och HR-verktyg.

pic-benifit-clips
Ordning och reda

Vi hjälper dig med kontorsledning och styrning. Du får tillgång till styrdokument som prislistor och lönespann, samt kontorsledningsverktyg för att kunna följa upp täckningsbidrag och debiteringsgrad. Du får också hjälp med administrativ service såsom fakturaservice och support.

pic-benifit-brand
Starkt varumärke

Som partner blir du en del av varumärket Fortner. Det innebär att du har en egen sida på vår hemsida, får tillgång till trycksaker och profilmaterial, och extra draghjälp från vår marknadsföring. Du får också tillgång till vår identitetsmanual med våra kärnvärden och vår Brandbook.

pic-benifit-pen
Stöd och råd

Ibland kan det vara skönt att ha någon att luta sig mot. Vi har mångårig erfarenhet av just de svårigheter man kan stöta på som ny eller liten aktör i branschen, och kan erbjuda värdefullt stöd och handfasta råd. Vi leder dig igenom digitaliseringens alla utmaningar och ser till att framtidssäkra din verksamhet, bland annat genom ett unikt utformat förändringsverktyg i sju faser.

Verktygen som förenklar vardagen

  • Enklare bokföring, fakturering och lön
  • Spar tid och pappersarbete
  • Molnbaserade tjänster för alla typer av bolag
  • Vi finns alltid till hands för support
Digitala verktyg
Redovisning och bokföring online - App