Anlita en redovisningskonsult som stöd inför årsskiftet

Publicerat 27 december, 2017 under kategorin: Kund

Nyåret närmar sig och det är dags att ta fram en strategi för företagets finansiella rutiner. Alltifrån redovisning, fakturering, skatteplanering och deklaration hör denna tiden till och det finns mycket att vinna på att förbereda sig på rätt sätt, gärna i samarbete med en professionell redovisningskonsult.

Läs mer

Dags att förbereda bokslut? Ta hjälp av en redovisningsbyrå

Publicerat 30 november, 2017 under kategorin: Kund

Såhär inför årsslutet så är det många företagare som börjar förbereda sitt bokslut. Lönelistor, kundfakturor, lager- och inventeringsspecifikationer är bara en del av det underlag som ska kartläggas när det blivit dags att sammanfatta verksamhetsåret.

Läs mer

Tips för dig som funderar på att anlita auktoriserad redovisningskonsult

Publicerat 27 oktober, 2017 under kategorin: Kund

Begreppet redovisning för lätt tankarna till papper och dokument, staplade på hög eller arkiverade i ett arkivskåp. Mappar, hålslagare och häftklamrar i en enda röra. Men riktigt så fungerar det inte längre.

Läs mer

Välj redovisningsbyrå med bred kompetens

Publicerat 13 oktober, 2017 under kategorin: Kund

Ett företags ekonomiska situation och finanser skildras i verksamhetens redovisning. Där ingår till exempel den löpande bokföringen, årsredovisning, bokslut och deklaration.

Läs mer

Samla din ekonomi hos en erfaren bokföringsbyrå

Publicerat 7 september, 2017 under kategorin: Kund

Semestern är över och höstterminen står inför dörren. Det innebär också att det är hög tid att lägga upp en budget över det kommande halvåret.

Läs mer

Effektivisera dina faktureringsrutiner med rätt faktureringstjänst

Publicerat 5 juli, 2017 under kategorin: Kund

Digitaliseringen har fört med sig massor av möjligheter och gjort det enklare att driva företag även på ett internationellt plan. I takt med detta ökar behovet av en faktureringstjänst som ger bra överblick och ser till att fakturor och betalningar kommer fram i tid.

Läs mer

Att tänka på inför start, utveckling och avveckling av aktiebolag

Publicerat 22 juni, 2017 under kategorin: Kund

Att starta

Uppstarten av ett eget företag är ofta ett stort och omvälvande projekt, som i många fall innebär en hel del förändringar. Framförallt för den som tidigare varit anställd eller som inte har några erfarenheter av företagande sedan tidigare är det mycket att lära och ta in. Ofta är det bra att få hjälp med att starta eget företag, för att bygga en så stabil grund som möjligt.

Läs mer