Vad är ett lagerbolag?

Om du vill starta och komma igång med ett aktiebolag, snabbt och enkelt, kan vi på Fortner hjälpa dig att köpa ett lagerbolag. Ett lagerbolag är ett vilande bolag som inregistrerats i förväg hos Bolagsverket.

Köp ett lagerbolag

Att köpa ett lagerbolag

Snabbt och enkelt för dig som vill starta aktiebolag

Från Fortner köper du lagerbolag snabbt och enkelt. Vi säljer bara lagerbolag som är bildade mot kontanter, det vill säga att aktiekapitalet är insatt på ett nyöppnat konto i en svensk bank. Därför kan vi ge dig en kapitalgaranti. Dessutom ger vi dig en verksamhetsgaranti. Det innebär att vi garanterar att det tidigare inte bedrivits någon verksamhet i bolaget du köper.

  • Fortner skapar alla dokument och gör inbetalningar till Bolagsverket
  • Du får ett organisationsnummer inom några timmar
  • Kapital- och verksamhetsgaranti ingår
  • Personlig service och support
1 Registrera

Fyll i beställningsformuläret

2 Signera m.m.

Signera och returnera dokument, öppna bankkonto, sätt in aktiekapitalet

3 Starta

Du får bolagets alla viktiga dokument och kan dra igång din verksamhet

Fördelar med att köpa lagerbolag

Att bilda ett aktiebolag kan ta tid och framförallt är det en hel del pappersarbete. Om du istället väljer att köpa ett lagerbolag får du hjälp med alla dokument som behöver fyllas i och du får ett organisationsnummer utan att behöva vänta på Bolagsverkets kö- och handläggningstider. Och eftersom arbetet med att bilda och registrera bolaget redan är gjort kan du snabbt och enkelt komma igång med din verksamhet.

Kostnad

Vi på Fortner kan hjälpa dig att köpa ett lagerbolag, snabbt och enkelt, till en total kostnad av 7 900 kr exkl moms. Vi tar ett fast arvode på 4 800 kr exkl moms. Sedan tillkommer Bolagsverkets avgifter på 3 100 kr exkl moms.

Kontakta Per-Erik Erixon på 010-703 62 21 eller per-erik.erixon@fortner.se för frågor och mer information. Eller registrera ditt bolag redan idag.

Köp ett lagerbolag