Är du en person som ogillar pappersarbete men älskar att arbeta med appar och effektiva molnbaserade system? Vill du vara med och bygga Sveriges mest moderna och nytänkande redovisningsföretag? Vill du utmana en hel bransch? Då är vi företaget för dig!

FORTNER är ett nytänkande redovisningsföretag som verkar i gränslandet mellan kompetent rådgivning från erfarna konsulter och effektiva ekonomilösningar med moderna digitala verktyg. Företaget har utvecklat ett integrerat system där digitala applikationer och moderna verktyg, tillsammans med ett resurscenter i Vietnam och ca 60 konsulter i Sverige, erbjuder ett rikstäckande tjänsteutbud av redovisning, outsourcing av lön & HR samt kvalificerad rådgivning.

Till vårt kontor i Kalmar söker vi nu en redovisningskonsult

Vi behöver förstärka vårt kontor i Kalmar och söker därför en nytänkande redovisningskonsult som vill fortsätta utveckla och växa vår verksamhet i regionen.

Du kommer vara en central del i vårt team och arbeta med stora och små kunder i många olika branscher. I dina arbetsuppgifter ingår kvalitetssäkring, granskning och rimlighetsbedömning av dina kunders material med hjälp av effektiva digitala verktyg. Du kommer att få eget kundansvar och göra månadsrapportering, bokslut, årsredovisning och inkomstdeklarationer. Som konsult i företagsekonomiska frågor hjälper du dina kunder att hitta nya och bättre sätt att arbeta med sin ekonomi och det är så du skapar unikt värde i vardagen. Du har eget kundansvar och din förmåga att förhandla och utveckla långsiktiga kundrelationer blir en viktig nyckel till din framgång.

Vi söker dig med en ekonomisk utbildning från högskolan alternativt YH-utbildning. Du har erfarenhet av arbete som redovisningskonsult på byrå och goda kunskaper i företagsekonomi och redovisning. Du är också flytande i tal och skrift på svenska och engelska. Har du erfarenhet av att arbeta i Wolters Kluwers program, Fortnox och Excel är det meriterande.

Som person älskar du att prestera, har hög stresstålighet och vill ligga i framkant i allt du gör. Du vill utvecklas i din roll och arbeta med redovisning på ett nytänkande och effektivt sätt!

Välkommen med din ansökan med CV till rekrytering@fortner.se. Vid frågor, kontakta:

Helena Bäckström, på telefon 0709 – 74 69 11 eller e-post helena.backstrom@fortner.se
Erik Odar, på telefon 073-660 25 21 eller e-post erik.odar@fortner.se