FORTNER är ett nytänkande redovisningsföretag som verkar i gränslandet mellan kompetent rådgivning från erfarna konsulter och effektiva ekonomilösningar med moderna digitala verktyg. Företaget har utvecklat ett integrerat system där digitala applikationer och moderna verktyg, tillsammans med ett resurscenter i Vietnam och ca 60 konsulter i Sverige, erbjuder ett rikstäckande tjänsteutbud av redovisning, outsourcing av lön & HR samt kvalificerad rådgivning.

Digitala verktyg + Mänskliga råd = Framtidens redovisning

Är du hungrig på att skapa nya arbetssätt och utmana en hel bransch? Vill du vara delaktig och bygga ett framgångsrikt lag som jobbar med den senaste tekniken för att hjälpa dina kunder in i framtiden? Då är vi företaget för dig!

Till vårt kontor i Globen söker vi nu en redovisningskonsult.

Fortner är en växande redovisningsbyrå där du som framtidens redovisningskonsult är med och arbetar fram nya smarta arbetssätt. Du kommer att arbeta på ett företag där digitalisering och effektivisering står högt på agendan, men där också mänsklig kundservice är en självklarhet.

I dina arbetsuppgifter ingår kvalitetssäkring, granskning och rimlighetsbedömning av våra kunders material med hjälp av effektiva digitala verktyg. Du kommer att få eget kundansvar och göra månadsrapportering, bokslut, årsredovisning, inkomstdeklarationer i kombination med personlig rådgivning.

Vi söker dig med en ekonomisk utbildning från högskolan alternativt YH-utbildning. Du ska ha erfarenhet av arbete som redovisningskonsult på byrå, ha goda kunskaper i Office-paketet, framförallt Excel, samt vara flytande i tal och skrift på svenska och engelska. Du ska arbeta digitalt och ständigt ha kunden i fokus.

Som person är du en god och säker leverantör av de arbetsuppgifter du tar på dig. Du vill utvecklas i din roll och arbeta med redovisning på ett nytänkande och effektivt sätt!

Välkommen med din ansökan med CV till rekrytering@fortner.se

Vid frågor, kontakta:

Charlotte Krumlinde, på telefon 0735-61 52 38 eller e-post charlotte.krumlinde@fortner.se
Lotta Etander, på telefon 0760-50 06 15 eller e-post lotta.etander@fortner.se