Digitala verktyg + Mänskliga råd = Framtidens redovisning

Är du hungrig att ta ett kliv in i den nya redovisningsbyrån samt vara med att skapa nya arbetssätt och utmana branschen? Vill du vara delaktig och bygga ett framgångsrikt lag som jobbar med den senaste tekniken för att hjälpa våra kunder in i framtiden? Då är vi företaget för dig!

Till vårt kontor i Jönköping söker vi nu en redovisningskonsult.

Fortner är en växande redovisningsbyrå där du som framtidens redovisningskonsult är med och arbetar fram nya smarta arbetssätt. Du kommer att arbeta på ett företag där digitalisering och effektivisering står högt på agendan, men där också mänsklig kundservice är en självklarhet.

I dina arbetsuppgifter ingår kvalitetssäkring, granskning och rimlighetsbedömning av våra kunders material med hjälp av effektiva digitala verktyg. Du kommer successivt att få eget kundansvar och göra månadsrapportering, bokslut, årsredovisning, inkomstdeklarationer i kombination med personlig rådgivning.

Vi söker dig med en ekonomisk utbildning från högskolan alternativt YH-utbildning. Du ska ha erfarenhet av arbete som redovisningskonsult på byrå, ha goda kunskaper i Office-paketet, framförallt Excel, samt vara flytande i tal och skrift på svenska och engelska. Du ska kunna arbeta digitalt och ständigt ha kunden i fokus.

Som person är du en god och säker leverantör av de arbetsuppgifter du tar på dig. Du vill utvecklas i din roll och arbeta med redovisning på ett nytänkande och effektivt sätt!

Detta är en rekrytering där du blir anställd direkt hos Fortners kontor i Jönköping. Du erbjuds en utvecklande roll som redovisningskonsult med stort eget ansvar. Och det på en trevlig arbetsplats där man hjälps åt för att alltid göra sitt bästa för varandra, och för Fortners kunder.

Skicka din ansökan, med CV och personligt brev, till rekrytering@fortner.se

Vid frågor är du välkommen att kontakta:

Marie-Louise Comstedt, COO, tele: 073-622 40 19

Åsa Lindström, Kontorschef, tele: 010-703 62 63