FORTNER är ett nytänkande redovisningsföretag som verkar i gränslandet mellan kompetent rådgivning från erfarna konsulter och effektiva ekonomilösningar med moderna digitala verktyg. Företaget har utvecklat ett integrerat system där digitala applikationer och moderna verktyg, tillsammans med ett resurscenter i Vietnam och ca 60 konsulter i Sverige, erbjuder ett rikstäckande tjänsteutbud av redovisning, outsourcing av lön & HR samt kvalificerad rådgivning.

Digitala verktyg + Mänskliga råd

= Framtidens lönehantering

Är du hungrig på att skapa nya arbetssätt och utmana en hel bransch? Vill du vara delaktig och bygga ett framgångsrikt lag som jobbar med den senaste tekniken för att hjälpa dina kunder in i framtiden? Då är vi företaget för dig!

Till vårt kontor i Kista söker vi nu en lönekonsult med minst 5 års erfarenhet.

Fortner är en redovisningsbyrå med stort framtidsfokus och kontor på flera platser i Sverige. Vårt mål är att få våra kunders företag att växa och bli lönsamma. En viktig del av vårat arbete är att vi erbjuder våra kunder stöd samt rådgivning inom både redovisning och lön.

Eftersom vi är i ett skede där vi påbörjat att digitalisera våra processer fullt ut kommer du att bli en betydelsefull kugge i det förändringsarbetet. Därför söker vi dig som drivs av förändring och gillar digitala arbetssätt. Då det administrativa lönearbetet blir alltmer digitaliserat kommer delar av ditt arbete att vara viktat mot en rådgivande funktion, snarare än en ”stansande”. Därför vill vi att du har ett genuint intresse för bland annat HR-frågor och att du har en förmåga att kommunicera med kunder på ett rådgivande sätt. Vi kommer att stötta dig med den utbildning du behöver för att utvecklas.

Teamkänsla är viktigt för oss. Här jobbar du på ett kontor med 6 kollegor och blir en del av en arbetsplats som präglas av värme och omtanke. Du kommer att märka att vi bryr oss om varandra och alltid gör vårt bästa för varandra och för våra kunder.

Välkommen med din ansökan med CV till rekrytering@fortner.se

Vid frågor, kontakta:

Mia Thomsen, på telefon 0707-99 93 71 eller e-post mia.thomsen@fortner.se
Erik Odar, på telefon 073-660 25 21 eller e-post erik.odar@fortner.se