Fortner söker kontorschef till Malmö

Arbetar du med redovisning? Brinner du för bra ledarskap? Vill du vara med och bygga Sveriges mest moderna och nytänkande redovisningsföretag? Utmana en hel bransch? Då är vi företaget för dig!

Fortner går nu in i en ny tillväxtfas där fortsatt affärsutveckling, operativ effektivitet och expansion blir viktiga framgångsfaktorer. I södra Sverige ser vi en mycket stor tillväxtpotential och vi söker därför en affärsdriven kontorschef som kan leda vårt team i Malmö till nya nivåer.

Ansvarsområden: 

Våra kontorschefer har ett varierande och spännande uppdrag mitt i händelsernas centrum!

Det är du som blir Malmö kontorets ansikte utåt och din förmåga att bygga långsiktiga relationer och nätverka för tillväxt är en viktig nyckel till framgång. Kundkontakt är en naturlig del i vardagen då du har egna kunduppdrag och spelar en viktig roll i säljprocessen för nya uppdrag.

Tillsammans med ditt team sätter du budget och mål för vad kontoret ska uppnå och löpande följer upp både verksamheten och resultatet. Som ledare är du en sann inspiratör som kontinuerligt arbetar med att coacha och utveckla dina medarbetare att nå sina mål.

Du rapporterar direkt till VD och som en central del i Fortners ledning är du också involverad i olika affärsutvecklings-frågor där du arbetar med att vidareutveckla våra tjänster och effektivisera processer.

Vem är du?

Vi söker dig som är civilekonom och har minst 8 års arbetslivserfarenhet, gärna med erfarenhet av både entreprenörsdrivna företag och stora organisationer. Du har arbetat som redovisningskonsult och har erfarenhet av ledarskap. Du har mycket god kommunikationsförmåga och är flytande i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

För att lyckas som ledare hos oss är det viktigt att du trivs i en mindre organisation och har ett prestigelöst förhållningssätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du självgående, lösningsorienterad och har en stark känsla för affären. Du brinner för ledarskap och är bra på att planera och organisera ditt och andras arbete. Du är angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete.

Välkommen med din ansökan snarast till rekrytering@fortner.se, dock senast 15:e mars, då urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt. Vid frågor är du välkommen att kontakta vår VD, Erik Odar på 073-660 25 21 eller erik.odar@fortner.se