FORTNER är ett nytänkande redovisningsföretag som verkar i gränslandet mellan kompetent rådgivning från erfarna konsulter och effektiva ekonomilösningar med moderna digitala verktyg. Företaget har utvecklat ett integrerat system där digitala applikationer och moderna verktyg, tillsammans med ett resurscenter i Vietnam och ca 60 konsulter i Sverige, erbjuder ett rikstäckande tjänsteutbud av redovisning, outsourcing av lön & HR samt kvalificerad rådgivning.

CFO

Nu går företaget in i en ny tillväxtfas där fortsatt affärsutveckling, operativ effektivitet och expansion via franchise blir viktiga framgångsfaktorer. Vi söker därför en affärsdriven CFO i Stockholm till detta spännande konsultbolag.

Ansvarsområden

Du kommer vara en central del i ledningsgruppen och arbeta nära VD med affärsutveckling, finansiell analys, budgetering och uppföljning. Då Fortner befinner sig i ett spännande utvecklingsskede söker vi en person med både operativ och strategisk förmåga som kan sätta strukturer och processer på plats för uppföljning av partners, tjänsteområden, konsulter, nyckeltal etc. Som CFO har du det övergripande ansvaret för ekonomi & finansfrågor och rapporterar till vVD.

Företaget har en starkt uttalad tillväxtstrategi och som CFO kan dina kunskaper om controlling, finansiell analys och franchise uppsättningar komma väl till pass. Du ansvarar för att ta fram och etablera företagsgemensamma verktyg för kalkylering och prissättning i hela organisationen. Du kommer också ta fram en skalbar och konkurrenskraftig affärsmodell för att realisera vår ambition att bli Sveriges största franchisegivare inom ekonomitjänster.

Till din hjälp har du en person som arbetar med löpande redovisning, men det yttersta ansvaret för redovisnings- och bokslutsarbetet ligger på dig. Du arbetar vidare med analys och rapportering av bokslut, projektuppföljning, likviditetsprognoser. Du ansvarar för intern kontroll, utveckling och förbättringsområden inom ekonomi.

Det är du som blir bolagets affärsekonomiska expert och du förväntas vara högst delaktig i ledningsgruppens arbete för tillväxt och vidare utveckling av bolaget.

Erfarenhet

Personliga egenskaper

I denna rekrytering samarbetar vi med Headagent.

Känns detta som en spännande utmaning? Varmt välkommen att kontakta Camilla Asmussen; Camilla.asmussen@headagent.se med din ansökan så snart som möjligt!