Vill du utvecklas? Häng med oss!

Är du en person som ogillar papper men älskar att arbeta med appar och effektiva molnbaserade system? Vill du vara med och bygga Sveriges mest moderna och nytänkande konsultverksamhet inom ekonomi? Vill du utmana en hel bransch? Då är vi företaget för dig! Hos Fortner får du möjlighet att växa och samtidigt ha kul på jobbet.

Lediga tjänster just nu:

Kontorschef i Malmö

Redovisningskonsult i Kalmar

Redovisningskonsult i Göteborg

Är du intresserad och vill veta mer?

Vi är alltid på jakt efter nya talanger!

Vi som företag växer när våra medarbetare känner att de växer och utvecklas! Vi söker därför löpande duktiga redovisnings- och lönekonsulter till våra befintliga eller nyöppnade kontor. Vi söker dig som har:

Du är alltid varmt välkommen att skicka in en spontanansökan till oss. Det gör du genom att skicka ditt CV och ett personligt brev till rekrytering@fortner.se.

Allmänna frågor besvaras av VD Erik Odar, erik.odar@fortner.se

Fortner är medlem i Almega och har kollektivavtal med Unionen.

En framtida karriär inom redovisning?

Är du ekonom och vill jobba med redovisning och lön kan en praktikplats hos Fortner vara ett första steg i din karriär. Vi tar gärna emot praktikanter som vill satsa på en framtid på en redovisningsbyrå.

Alla våra platser för hösten 2016 är tillsatta. Du är varmt välkommen att återkomma till oss inför våren 2017. Skicka din ansökan med CV till rekrytering@fortner.se.

Frågor kring praktik besvaras av VD Erik Odar, erik.odar@fortner.se.