Vill du utvecklas? Häng med oss!

Hos Fortner får du möjlighet att växa och samtidigt ha kul på jobbet. En stor del av arbetsglädjen ligger i att få se våra kunders företag bli lönsamma och växa. För oss är det viktigt med en arbetsplats som präglas av värme och omtanke. Vi bryr oss om varandra och gör alltid vårt bästa för varandra och våra kunder. Välkommen att söka jobb eller praktik hos oss.

Lediga tjänster just nu:

CFO i Stockholm
Lönekonsult i Kista
Redovisningskonsult i Söderstaden

Är du intresserad och vill veta mer?

Vi är alltid på jakt efter nya talanger!

Vi som företag växer när våra medarbetare känner att de växer och utvecklas! Vi söker därför löpande duktiga redovisnings- och lönekonsulter till våra befintliga eller nyöppnade kontor. Vi söker dig som har:

Du är alltid varmt välkommen att skicka in en spontanansökan till oss. Det gör du genom att skicka ditt CV och ett personligt brev till rekrytering@fortner.se.

Allmänna frågor besvaras av rekryteringsansvarig Lotta Etander, lotta.etander@fortner.se

Fortner är medlem i Almega och har kollektivavtal med Unionen.

En framtida karriär inom redovisning?

Är du ekonom och vill jobba med redovisning och lön kan en praktikplats hos Fortner vara ett första steg i din karriär. Vi tar gärna emot praktikanter som vill satsa på en framtid på en redovisningsbyrå.

Alla våra platser för hösten 2016 är tillsatta. Du är varmt välkommen att återkomma till oss inför våren 2017. Skicka din ansökan med CV till rekrytering@fortner.se.

Frågor kring praktik besvaras av rekryteringsansvarig Lotta Etander, lotta.etander@fortner.se.