Din kompletta ekonomikonsult

Fortner har lokala kontor från Malmö till Stockholm. Hos oss kan du få hjälp med allt som rör ditt företags ekonomi, vare sig du driver en liten enskild firma eller ett stort aktiebolag. Vill du sköta din bokföring själv och behöver stöd i att komma igång med ett digitalt bokföringsprogram? Eller behöver du outsourca allt från löner till fakturahantering, och dessutom få rådgivning i hur du ska utveckla ditt företag för att få ökad lönsamhet? Vi är flexibla och anpassar oss efter dina behov.

Bli kund hos Fortner

1 Vi tecknar avtal

Så fort vi är överens tecknar vi ett avtal

2 Tillgång till systemen

Full tillgång till våra digitala bokföringssystem

3 Du är igång

Och vi finns med dig hela vägen om du behöver stöd

Är du intresserad och vill veta mer?

Vi är auktoriserade redovisningskonsulter

Fortner är en auktoriserad redovisningsbyrå som är kvalitetssäkrad via Srf konsulterna och genom Reko. Srf konsulterna, tidigare SRF Sveriges Redovisningskonsulters Förbund, är den ledande branschorganisationen inom redovisning och lön. Srf konsulterna erbjuder professionell utveckling via auktorisering och utbildningar för redovisnings- och lönebranschen. Förbundet ställer krav på bland annat ansvarsförsäkring, kvalitetskontroll och fortbildning – det skapar en trygghet för företagen som anlitar en auktoriserad redovisningskonsult eftersom de vet att de får en seriös samarbetspartner som löpande uppdaterar sina kunskaper.

Läs senaste nytt från Srf här

“Som medieproducent och fotograf har jag en komplicerad redovisning. Med hjälp av Fortner gick min bokföring från kvittokaos och skattelabyrinter till ordning och reda.”
Johan Lindskog - kund till Fortner Redovisningsbyrå
Johan Lindskog
Johan Lindskog Photography
“Som konsult är det viktigt att kunna fokusera 100% på kunderna. Därför är det nödvändigt att bokföringen sköts smidigt och säkert, något Fortner verkligen levererar.”
Stefan Persson - kund till Fortner Redovisningsbyrå
Stefan Persson
Open Sea Communication

Våra kontor